dijous, 4 de maig del 2017

EXTRAESCOLAR DE BÀSQUET!!!

Hola nens i nenes de 3er. A i 3 er. B, sóc el Marcos Rubio i faig l´extraescolar de bàsquet de l´Escola Sant Jaume de la Fep. Entrenem els dilluns i els dimecres de 5 a 6 de la tarda, amb l´Adrià que és el nostre entrenador, m´ho passo molt bé i sobretot els dissabtes que és quan fem gairebé tot els partits.
Us explicaré un partit que vam fer un divendres contra l´Ampa Marina. El vam fer al pati de secundaria,i en aquest partit vam jugar: l´Aleix, l´Adrian, el Keyu, la Laia, la Mireia, el Pau, la Dominique i jo. Això està molt bé perquè els partits duren 1 hora, sis quarts de 10 minuts cadascun, i si són molts podem descansar a la banqueta mentres juguen altres companys.
Van començar a escalfar mitja hora abans, i després va començar el partit. Jo vaig sortir al primer, al segon i al sisè quart. El partit estava molt emocionant , l´Ampa Marina ens portava cinc cistelles de avantatge, però a l´últim quart vam remontar i els vam guanyar de 5 punts,al final els vam guanyar : 45 a 40!!!!!
Estàvem supercontents de la nostra victòria, i el nostre entrenador ens va dir que ho celebrarem anan al McDonald´s al final de tots els partits,

El vostre company: Marcos Rubio González.